POKÉ BOWL DE SALMÓ

Per 15:20 , , , ,

Hola a tothom! Ens heu demanat molt la recepta del poké bowl de salmó, i aquí la teniu! És un plat hawaià que consisteix en una mena d'amanida d'arròs. Molt fàcil i sa!


Primer de tot, tallem el salmó, prèviament congelat, a daus petits. Els posem en un bol amb una cullerada de salsa de soja, una culleradeta d'oli de sèsam, una culleradeta de vinagre d'arròs i unes gotes de llimona (o llima).


Bullim l'arròs a l'estil japonès: primer de tot, cal rentar l'arròs 3 o 4 vegades fins que l'aigua quedi pràcticament neta. Després el posem en un pot al foc amb aigua (la proporció és 1 tasseta d'arròs per una i mitja d'aigua), a foc baix i tapat. Nosaltres hi tirem una mica de vinagre d'arròs ja mentre es fa. Un cop cuit, el posem en un bol, hi afegim més vinagre d'arròs i ho remenem una mica. 


Per una altra banda tallem els acompanyaments que posarem al nostre bowl. Un alvocat, mitja ceba tendra i un tros de cogombre.



Ara podem començar a emplatar. Primer de tot, posem l'arròs en un bol amb una mica de salsa de soja. 


Hi afegim l'alvocat, la ceba i el cogombre i una mica més de salsa per sobre. 


Llavors hi posem el salmó.


També hi hem afegit edamame. Les hem comprat congelades (a la Sirena) i les hem fet bullint-les uns minuts i amb una mica de sal.


Finalment, ho decorem amb una mica de cibulet tallat i de sèsam per sobre.


Hi podeu posar més salsa, unes gotes més de llimona o algun altre condiment...i a menjar!!


I ja ho sabeu...el gust és nostre!

També et pot interessar

0 comentarios