COCA D'ESCALIVADA
Bon dilluns a tothom! Aquí teniu una nova recepta: coca d'escalivada i sardinetes.
Comencem pelant uns quants tomàquets i posant-los a coure per fer una base de salsa de tomàquet. Els posem en un pot o paella a foc mitjà amb una mica d'oli, una mica de sal i una punta de sucre. Nosaltres també hi posem una mica d'orenga.
També posem a fer 3 o 4 cebes tallades a tires fines, a foc baix perquè es vagin confitant, amb una mica d'oli i sal.
Llavors ja podem posar la base de la nostra coca a la safata del forn. Nosaltres hem fet servir pasta de full comprada (també ho podeu fer amb massa brisa o de pizza).
La punxem una mica i hi posem la salsa de tomàquet.
A sobre, hi posem la ceba i el pebrot escalivat a tires (nosaltres l'escalivem a casa, al forn. Aquí teniu la recepta).
La posem al forn seguint les indicacions per coure la massa.
I, per últim, hi afegim les sardinetes (nosaltres les hem posat de llauna). I ja està!
Bon profit! I ja ho sabeu...el gust és nostre!
0 comentarios