FIDEUS UDON AMB VERDURES I POLLASTRE

Per 16:59 , , , ,

Hola! Ens vau dir que volíeu aquesta recepta, i aquí la teniu! Uns fideus udon amb verduretes i pollastre boníssims. 


Comencem sofregint 1 porro tallat a trossets a la paella amb poc oli (nosaltres fem servir oli de coco, però ho podeu fer amb oli d'oliva) i a foc mitjà.


Quan estigui una mica cuit i torradet, hi afegim unes quantes mongetes tendres tallades a trossos petits. 


Tot seguit, mig carbassó també tallat.


I, al cap d'uns minuts, una mica de col tallada. Hi afegim una mica de sal (i, opcional, oli de sèsam).


Ho deixem coure tot a foc mitjà-alt uns minuts perquè quedi sobtat i amb un punt cruixent. 


Un cop veiem les verdures al punt que ens agradi, hi afegim el pollastre tallat a daus petits amb sal i pebre. Fem espai al mig de la paella perquè es faci més fàcilment. 


Llavors ja podem bullir els fideus, nosaltres fem sevir aquests. 


Un cop fets, els afegim directament a la paella i ho remenem bé. 


Finalment, hi afegim salsa de soja i li fem un parell de voltes més a foc fort. 


I ja ho tenim! Un plat fàcil i molt complet!


I ja ho sabeu...el gust és nostre!

També et pot interessar

0 comentarios