PASTA AMB CALAMARS I SECRET IBÈRIC
Hola a tothom!! Avui us ensenyem una recepta de la qual estem molt satisfets! Vam voler provar una combinació nova...i ens va encantar! Pasta amb calamars i secret ibèric.
Comencem preparant el secret ibèric. És una carn que ja ens agrada molt sola, però aquest cop l'hem volgut posar dins d'un plat de pasta. El tallem a tires petites, el salem, el sofregim i el reservem.
Fem el mateix amb 3 calamars frescos. Els netegem, els tallem a tires, els salem, els sofregim i els reservem, de moment.
Ara tallem a tires 2 cebes grosses i piquem un gra d'all.
Ho sofregim a foc ben lent a la mateixa cassola, amb l'oli de sofregir la carn i els calamars (amb una mica de sal).
Un cop la ceba sigui cuita, hi afegim els altres 2 ingredients que teníem reservats i ho deixem coure tot junt uns 10 minuts més.
Ara hi afegim mig litre de crema de llet, una mica més de sal, una mica de pebre i de nou moscada. Ho deixem a foc lent uns minuts més.
Mentrestant, bullim la pasta (la que més us agradi). Un cop cuita, l'afegim a la cassola amb la salsa.
Ho remenem bé i hi afegim una mica de formatge ratllat (nosaltres hem triat un combinat de 4 formatges). No en posem massa perquè no tapi els gustos del secret i els calamars.
Deixem que es fongui i es barregi bé...i ja està! Ja tenim un plat de pasta boníssim!
I ja ho sabeu...el gust és nostre!
0 comentarios