PASTÍS FRED DE TONYINA
Hola!! Després d'uns quants dies fora, tornem a estar una mica més actius! I us ensenyem aquesta recepta, d'aquelles molt fàcils però bones: un pastís fred de tonyina!
Hem fet servir aquest pa de motlle llarg (és a molts supermercats, com el Bon Preu) que ens anirà millor perquè no se'ns desmunti el pastís.
Per al farcit entre les capes de pa, posem 4 o 5 llaunes de tonyina petites en un bol.
Hi afegim una mica de maionesa (que hem fet a casa prèviament) i unes quantes olives tallades ben petites.
També hi afegim unes quantes anxoves tallades també molt petites (les quantitats al vostre gust).
Ara posem a fer 3 ous durs.
En ratllem un i mig per barrejar amb el farcit i guardem la resta per a la decoració. (Podeu anar afegint-hi maionesa per lligar la pasta).
I ara ja podem començar a fer les capes. Primer de tot, posem una llesca de pa com a base i la cobrim amb salsa de tomàquet.
A continuació, hi posem una capa de la barreja de tonyina.
Ara ho taparem amb una altra llesca, que untarem (per sota) amb una mica de maionesa).
Un cop tapat, tornem a untar-la, per sobre, amb salsa de tomàquet i hi posem la tonyina. I així fins que tingueu les capes que vulgueu.
Ara untarem tota la part exterior de maionesa (laterals inclosos) i hi posarem ou ratllat per sobre.
Acabem la decoració amb algunes anxoves i olives (o com vulgueu), i ja ho tenim! Una estona a la nevera...i llest per menjar!
Una recepta molt senzilla però que ve molt de gust aquests dies!
I ja ho sabeu...el gust és nostre!
0 comentarios