PASTÍS FRED D'ALVOCAT I MARISC

Per 19:18 , , ,

 Hola de nou! Avui us ensenyem un altre pastís fred, en aquesta ocasió és d'alvocat, llagostins, salmó i barretes de cranc! Boníssim!


Comencem pelant l'alvocat (nosaltres ho fem partint-lo per la meitat i passant una cullera entre la pell i la carn). L'aixafem en un bol amb una forquilla i hi posem unes gotes de llimona.


Hi afegim 6 barretes de cranc tallades petites. 


Bullim entre 15 i 20 llagostins, els pelem i els tallem també petits (en guardem alguns per posar per sobre al final).


També tallem a trossets un paquet de salmó fumat (i en guardem unes tires per a la decoració). 
Finalment fem 1 ou dur i el ratllem amb la barreja (en guardem 3 rodanxes també).


Ara ja podem començar a muntar el pastís per capes. Posem una llesca de pa a la base (d'aquest llarg, especial per fer aquest tipus de pastissos) i l'untem amb maionesa casolana. A sobre hi escampem una capa de la barreja d'alvocat i marisc. 


Anem repetint el procediment fins a tenir totes les capes fetes (4 o 5).


Acabem amb una llesca de pa i l'untem bé amb maionesa per tots els costats. El decorem per sobre amb les gambes, l'ou dur i el salmó que havíem guardat...i ja està! El podem posar a la nevera una estona perquè sigui més fred.


I ja ho sabeu...el gust és nostre!

També et pot interessar

0 comentarios