EL NOSTRE HORT AMB VERDURETES

Per 12:54 ,

Hola de nou!! Avui compartim amb vosaltres una recepta que ens agrada molt! Vam intentar fer la nostra versió d'un hort amb les seves verdures...i aquest n'és el resultat!


Començarem per la base del plat, que és un puré de coliflor, patata i parmesà. Primer de tot rentem la coliflor i la separem per les branquetes. La posem a bullir amb un parell de patates pelades i tallades a làmines i una mica de sal.


Mentrestant, rentem i posem a coure els espàrrecs en un motlle Lékué (amb sal) perquè es facin al vapor. Nosaltres ho hem fet al forn, però podeu fer-ho també al microones. Han de quedar cuits però amb un punt de fermesa.



També posem a coure un parell de pastanagues pelades i tallades a tires i unes branques de bròcoli. En aquest cas ho farem bullint-les en aigua amb sal. 



Ara podem continuar amb el puré. Un cop cuites la coliflor i la patata, les colem i triturem amb la batedora. 


I hi anem afegint el parmesà ratllat (la quantitat al vostre gust). Tastem el puré i hi afegim la sal i pebre que faci falta.



El següent pas és fer un all i oli d'all negre. Que és menys fort i té més propietats que l'all com el fem servir habitualment. És un ingredient que encara no havíem fet servir mai però que hem vist en programes i altres blogs de cuina. 
Així doncs, hem fet una maionesa amb ou, oli d'oliva, sal, i 3 grans d'all, així tindrà un gust diferent i, sobretot, ens quedarà amb una mica de color. 



Només ens queda partir i salar uns quants tomàquets cherry i ja tenim tots els ingredients a punt. 



I ja podem començar a muntar "l'hort". Posem una base de puré al fons del plat.



I hi posem una capa d'all i oli negre a sobre. 


Ara només queda anar-hi clavant les verdures com més ens agradi. Nosaltres hem posat els ingredients verds a la part exterior, i la pastanaga i el tomàquet a la part central. 



Anem fent el mateix amb tots els plats.



I ja està! Un plat sa, bo i molt vistós!


I ja ho sabeu...el gust és nostre!

També et pot interessar

0 comentarios