PA DE PESSIC DE XOCOLATA BLANCA
Hola de nou! Avui us ensenyem una nova recepta dolça. Un pa de pessic de xocalata blanca boníssim i molt fàcil de fer.
Primer posem, a foc molt baix, 270g de xocolata blanca i, un cop la tenim fosa, la deixem refredar.
Seguidament, batem en un bol 250g de mantega i 420g de sucre moreno.
Quan tenim una mescla cremosa hi afegim 5 ous i ho batem tot fins aconseguir una massa homogènia.
Ara, a poc a poc, hi anem afegint 450 g de farina, mig sobre de llevat i una culleradeta rasa de bicarbonat.
Finalment, hi agefim un iogurt natural sencer i tota la xocolata blanca.
Per acabar, posarem la massa en un motlle de pa de pessic (nosaltre hem tirat sucre a la base, per aconseguir una textura cruixent al final) i ho posem tot al forn durant 80 minuts a 180º (recordeu que heu d'anar mirant per aconseguir la cocció ideal).
Ho traiem del forn, ho deixem refredar i ho traiem del motlle.
Una recepta molt fàcil i molt bona. Un pa de pessic que queda realment molt gustós!
I ja ho sabeu... el gust és nostre!
0 comentarios