POLLASTRE AMB ESPÀRRECS
Hola de nou! Ja tornem a ser aquí amb una recepta nova! Ara que ja no fa tanta calor i vénen més de gust els plats guisats...us proposem aquest pollastre amb espàrrecs verds.
Començarem salant i rossejant el pollastre (tallat en vuit parts) amb oli ben calent en una cassola baixa. El reservem.
Llavors piquem a mà una ceba i un gra d'all i tallem a trossos els espàrrecs verds (que hem rentat prèviament). En guardem les puntes per acabar el plat.
Ho posem tot a la mateixa cassola, hi posem una mica de sal i pebre i ho deixem sofregir.
Ara hi tornem a posar el pollastre i hi afegim aigua fins que quedi gairebé cobert.
Ho deixem coure durant 25-30 minuts.
Passat aquest temps, retirem el pollastre i deixem coure la salsa una mica més, a foc fort, perquè redueixi una mica. Després, la triturarem amb la batedora.
Com que els espàrrecs fan fils, passem la salsa pel colador xinès. La tornem a posar a la cassola i hi afegim una mica de crema de llet (i rectifiquem de sal i pebre).
Finalment, hi tornem a posar el pollastre perquè es barregi bé amb la salsa, fregim les puntes dels espàrrecs i també les hi afegim.
L'emplatem...i ja està! Un pollastre boníssim!
I ja ho sabeu...el gust és nostre!
0 comentarios