COCA DE GELAT "MAGNUM"
Hola!! Avui una recepta de les ràpides i fàcils! Feia dies que vèiem per internet aquesta idea i, finalment, ens hem decidit a provar-ho. Es tracta d'una coca feta amb només 3 ingredients...i un d'ells és el gelat!!
Només ho havíem vist amb gelats de barra o terrina, però vam pensar que la cobertura de xocolata cruixent dels gelats de pal tipus Magnum, li podien donar un toc molt bo. Per això vam deixar desfer una mica 7 mini gelats (420 mL de gelat) per poder-ne treure el pal i deixar-los desfer encara més.
Llavors, anem aixafant-los i trencant la xocolata fins que estigui tot bastant desfet (però no líquid del tot).
Ara només falta afegir-hi els altres dos ingredients: 100g de farina i mig sobre de llevat.
Ho remenem bé...i al forn!
Hem fet servir un motlle rodó petit (les quantitats són per a una coca petita).
Ho deixem coure uns 35 o 40 minuts a 180º (controlant el forn).
I ja està! És realment facilíssim i té moltes possibilitats. Podeu provar-ho amb gelat de xocolata, cafè, caramel,... i segur que també queda bo!
I ja ho sabeu...el gust és nostre!
0 comentarios