BRACETS DE PATATA AMB TONYINA I ALVOCAT
Hola de nou! Seguim amb receptes fresques, en aquest cas uns bracets de patata farcits de tonyina, tomàquet, alvocat i pebrot escalivat.
Primer de tot posem a bullir 7 o 8 patates no gaire grosses, tallades per la meitat i pelades. Un cop siguin toves les posem a escórrer durant uns minuts.
Llavors hi afegim una mica de sal i un bon raig d'oli d'oliva verge extra, i les anem aixafant amb una forquilla fins que ens quedi un puré cremós però consistent.
Llavors preparem el farcit. Tallem un tomàquet a daus ben petits i hi afegim un parell de llaunes de tonyina.
Hi afegim un pebrot escalivat també tallat a trossets i l'alvocat.
Ara ja podem començar a preparar els bracets.
Posem el puré (que hem deixat refredar) sobre paper d'alumini, pla i en forma de rectangle.
Hi posem maionesa a la part central.
Llavors hi posem una franja de la nostra barreja.
I ja podem enrotllar el braç, ajudant-nos amb el paper d'alumini.
Un cop tancat, podem tallar-los de la mida que ens agradi més, tanquem una mica els extrems i els untem bé de maionesa.
I ja ho tenim!
Esperem que us agradi!
I ja ho sabeu...el gust és nostre!
0 comentarios