BRACETS DE PATATA AMB TONYINA I ALVOCAT

Per 15:35 , ,

Hola de nou! Seguim amb receptes fresques, en aquest cas uns bracets de patata farcits de tonyina, tomàquet, alvocat i pebrot escalivat



Primer de tot posem a bullir 7 o 8 patates no gaire grosses, tallades per la meitat i pelades. Un cop siguin toves les posem a escórrer durant uns minuts.


Llavors hi afegim una mica de sal i un bon raig d'oli d'oliva verge extra, i les anem aixafant amb una forquilla fins que ens quedi un puré cremós però consistent. 



Llavors preparem el farcit. Tallem un tomàquet a daus ben petits i hi afegim un parell de llaunes de tonyina. 



Hi afegim un pebrot escalivat també tallat a trossets i l'alvocat. 



Ara ja podem començar a preparar els bracets. 
Posem el puré (que hem deixat refredar) sobre paper d'alumini, pla i en forma de rectangle.
Hi posem maionesa a la part central. 


Llavors hi posem una franja de la nostra barreja.


I ja podem enrotllar el braç, ajudant-nos amb el paper d'alumini. 



Un cop tancat, podem tallar-los de la mida que ens agradi més, tanquem una mica els extrems i els untem bé de maionesa. 



I ja ho tenim!


Esperem que us agradi!
I ja ho sabeu...el gust és nostre!

També et pot interessar

0 comentarios