PASTA ITALIANA FARCIDA A LA PARMIGGIANA
Hola a tots!! Avui us ensenyem un plat de pasta italiana, que vam portar de Roma no fa gaire, i que vam intentar fer a l'estil italià! És una pasta farcida de carn picada, albergínia, tomàquet i formatge parmesà.
Per una banda, posem a bullir la pasta. Ja ho sabeu, amb aigua salada bullint i durant els minuts que indiqui la pasta que feu.
Per una altra banda, posem a sofregir un parell de cebes grosses ben picades.
Al cap d'una mica, hi afegim un pot d'un quilo de tomàquet natural triturat, hi posem una mica de sal i pebre, ho remenem bé i ho deixem a foc baix.
Després d'uns 10 minuts hi posem orenga i ho deixem coure uns 10 minuts més.
Mentrestant, pelem les albergínies, les tallem a làmines i les anem fregint en una paella.
A la mateixa paella, hi fregim la carn picada, amb una mica de sal i pebre.
A la salsa de tomàquet, un cop cuita, hi posem un sobre de formatge parmesà ratllat (la quantitat varieu-la al vostre gust).
Ara barregem la meitat de la salsa amb la carn picada.
I ja podem farcir la pasta: fem un rotllet amb l'albergínia i una mica de carn al centre, i el fiquem a dins la pasta.
Si us queda poc ple, podeu afegir-hi carn picada per sobre.
L'anem col·locant en vertical en una safata de forn.
Ho cobrim tot amb l'altra meitat de la salsa de tomàquet.
A sobre, hi posem una capa de beixamel i una de formatge ratllat i ho gratinem.
I ja ho tenim! Queda una pasta boníssima i diferent!
Esperem que us agradi!
I ja ho sabeu...el gust és nostre.
0 comentarios