MACARONS
Hola!! Avui us ensenyem els nostres primers macarons!! Era una recepta que feia temps que volíem fer i per fi ens hem atrevit. N'hem fet 2 varietats: uns de canyella, llimona i vainilla i uns de xocolata. Boníssims!
Ara ja podem preparar els farcits. Barregem en un bol 150g de Philadelphia amb 100g de sucre glas i ho batem.
I farcim els macarons de xocolata.
Primer de tot preparem la massa de les "tapes".
En farem dues parts per després fer els dos gustos.
A cada part, primer de tot, posem 45g de clara d'ou (que haurem deixat reposar en un bol durant unes hores), i les batrem a punt de neu. Quan veieu que comencen a fer bombolles, hi afegim 25g de sucre i seguim batent.
Fins que quedin ben espesses (i girant el bol no caiguin).
Ara, fem una barreja a part, de 50g d'ametlla mòlta i 100g de sucre glas i l'afegim a un dels bols, remenant a poc a poc amb una espàtula.
Llavors hi afegim una mica de canyella, la pell ratllada de mitja llimona i una mica de colorant groc (és opcional).
Ara ja podem posar la massa en una mànega pastissera i fer rodonetes de 2 o 3 cm de diàmetre, intentant que ens quedin de la mateixa mida, a la safata i amb paper de forn.
Els deixem reposar durant 30 minuts i després els posem al forn durant uns 15 o 20 minuts, a 135º.
Per a l'altra varietat, hem triat la xocolata. El que hem de fer és substituir una part de sucre glas (20g) per xocolata en pols, i ho afegim a les clares batudes a punt de neu.
Tornem a fer el mateix procediment que abans (un consell: poseu una pinça al principi de la mànega a l'hora d'omplir-la).
Ara ja podem preparar els farcits. Barregem en un bol 150g de Philadelphia amb 100g de sucre glas i ho batem.
Dividim la pasta en dues parts. A la primera hi posem una mica de vainilla líquida.
I ja tenim el farcit per a la primera varietat. La vainilla queda molt bé amb la canyella i la llimona.
Ja podem farcir els macarons (amb una mànega o a mà).
I els tapem, sense apretar massa.
A l'altra meitat de la pasta hi afegim una mica de xocolata en pols.
I ja ho tenim!! Ja veieu que és una recepta entretinguda i que porta el seu temps...però val la pena!
Un altre dia provarem de fer més gustos i colors! Animeu-vos vosaltres també!
I ja ho sabeu...el gust és nostre.
0 comentarios