"ESTRELLES" DE NOCILLA
Hola a tothom! Avui us ensenyem aquesta recepta facilíssima que vam fer fa uns dies, i que a molts us ha cridat l'atenció! N'hem dit "estrelles" perquè la gràcia és que se li pot donar aquesta forma i fer variacions. Es tracta de pasta de full amb Nocilla, una combinació que sempre queda bé!
Primer de tot, li donem forma rodona a la pasta de full (o la podeu comprar directament rodona, el que preferiu), nosaltres li hem donat forma perquè quedi una mica més petita. Llavors hi posem una capa de Nocilla a sobre (Nosaltres sóm més de Nocilla, però també ho podeu fer amb Nutella!)
Ho tapem amb una altra capa de pasta de full, hi posem una altra capa de Nocilla, i finalment ho tapem amb una altra esfera de pasta de full. Llavors hi posem una tasseta (o alguna altra cosa rodona) al mig, i la tallem formant 4 quarts.
Cada quart, el dividim en més parts (en aquest cas 3, però veureu que hem provat més formes).
Llavors girem cada tira dues vegades, i podeu triar si la deixeu plana o si ajunteu els extrems per donar-li forma d'estrella.
Un cop acabada la forma, la pintem amb ou batut i hi espolsem una mica de sucre.
I al forn! Mireu les instruccions de cocció de la pasta de full, però amb 10 minuts, més o menys, n'hi haurà prou.
També hem provat una altra forma, dividint cada quart en 4 tires i deixant les puntes lliures.
Doncs ja ho sabeu! Una idea original i fàcil! A més, podeu variar molt...nosaltres ho hem fet també amb massa de pizza i l'interior salat (com crema de sobrassada o de formatge), i també queda molt bé!
I ja ho sabeu...el gust és nostre!
0 comentarios