CREMA DE CEBA
Hola de nou! Per començar bé el cap de setmana us ensenyem la nostra crema de ceba, una recepta inspirada en el nostre viatge a Hongria.
Ara ja podrem triturar la barreja, però abans ho salpebrem.
Si us agrada, podeu afegir-hi formatge ratllat per sobre. Ho tapem amb la part de dalt del pa i ja ho tenim!
El primer que s'ha de fer és tallar 4 cebes i posar-les a l'olla a foc baix amb oli d'oliva i mantega durant uns 5 minuts. Seguidament hi afegim un gotet de vi ranci.
Un cop tenim la ceba dauradeta i l'alcohol evaporat (uns 10 minuts a foc moderat), fem dues torrades de pa de motlle i les tallem a quadradets. Afegim el pa torrat a la barreja i ho remenem bé.
El següent pas és incorporar el brou de verdures (1L) a l'olla. Nosaltres l'hem comprat en una botiga de cofiança i ens ha sortit prou bo. Ho deixem bullir lentament uns 15-20 minuts.
Llavors obrim els pans per la part de dalt i en traiem la molla (podeu fer servir aquesta molla enlloc del pa que hem torrat abans, però nosaltres la volíem fer servir per a una altra cosa). Els posem uns minuts al forn perquè quedin més cruixents.
Finalment, ja podem omplir-los amb la nostra crema de ceba!
Si us agrada, podeu afegir-hi formatge ratllat per sobre. Ho tapem amb la part de dalt del pa i ja ho tenim!
Ja veieu que queda un plat molt original, però també és una recepta molt fàcil i ràpida.
I ja ho sabeu... El gust és nostre!
0 comentarios