PASTA INTEGRAL AMB TOMÀQUET I ALBERGÍNIA
Hola a tothom!! Fa dies que no fem pasta...així que avui toca una recepta d'espirals integrals amb tomàquet i albergínia! Molt bons!!
Primer de tot fem un bon sofregit de ceba.
Llavors, comencem a pelar i tallar els tomàquets, en posem 5 o 6 com a mínim, perquè facin força suc.
Llavors els afegim a la paella on teníem la ceba. Hi posem una mica de sucre i una mica de sal i ho deixem coure a foc lent.
Mentrestant, pelem una albergínia i també la tallem a daus (guardeu-ne unes tires per decorar el plat) i l'afegim al sofregit.
Ho deixem coure tot una estona més.
Ara ja podem afegir-hi la pasta (que ja hem bullit prèviament) i ho remenem bé.
Llavors fregim les tires d'albergínia que havíem guardat i les posem en paper absorbent.
Les afegim a sobre el plat...i ja ho tenim!!
Podeu afegir-hi una mica de parmesà ratllat...i tenim un plat de pasta boníssim!
I ja ho sabeu...el gust és nostre!
0 comentarios