PASTA INTEGRAL AMB TOMÀQUET I ALBERGÍNIA

Per 21:03 , ,

Hola a tothom!! Fa dies que no fem pasta...així que avui toca una recepta d'espirals integrals amb tomàquet i albergínia! Molt bons!!


Primer de tot fem un bon sofregit de ceba.







Llavors, comencem a pelar i tallar els tomàquets, en posem 5 o 6 com a mínim, perquè facin força suc. 



Llavors els afegim a la paella on teníem la ceba. Hi posem una mica de sucre i una mica de sal i ho deixem coure a foc lent. 



Mentrestant, pelem una albergínia i també la tallem a daus (guardeu-ne unes tires per decorar el plat) i l'afegim al sofregit.



Ho deixem coure tot una estona més.



Ara ja podem afegir-hi la pasta (que ja hem bullit prèviament) i ho remenem bé. 



Llavors fregim les tires d'albergínia que havíem guardat i les posem en paper absorbent.



Les afegim a sobre el plat...i ja ho tenim!! 




Podeu afegir-hi una mica de parmesà ratllat...i tenim un plat de pasta boníssim!
I ja ho sabeu...el gust és nostre!

També et pot interessar

0 comentarios