CARBASSONS FARCITS FREDS
Hola!! Bon dissabte a tothom! Avui us proposem una recepta sana però una mica original: uns carbassons, dels rodons, farcits i freds. Ve de gust un plat refrescant ara que ja fa bon temps!
Primer de tot, rentem els carbassons, els obrim per la part de dalt i hi posem una mica de sal. Els posem al microones durant uns 6 minuts (com que depèn molt del microones i la potència que tingui, aneu mirant com estan. Han de quedar tous per dins però que aguantin bé sense trencar-se).
Mentrestant, preparem el farcit. Comencem tallant els tomàquets cherry a dauets, i hi afegim la ceba tendra (la quantitat al vostre gust).
Llavors hi afegim la tonyina (2 o 3 llaunes de les petites), i una mica d'escarola tallada també ben petita.
Per lligar-ho tot bé, hem fet una maionesa casolana.
Ara ja podem buidar els carbassons (que hem de deixar refredar abans).
Posem a escórrer la part que hem tret de dins, i les cassoletes que ens quedem les posem de cap per avall en paper absorbent perquè no ens quedi a dins el líquid del carbassó.
Afegim el carbassó a la barreja.
Posem una mica de sal i de maionesa a la base...
I ja hi podem posar el nostre farcit!
Doncs ja ho veieu, una altra recepta fàcil que us animem a fer! A més, permet moltes variacions en el farcit, podeu provar-ho amb el que més us agradi!
I ja ho sabeu...el gust és nostre!
0 comentarios