MINI-QUICHES DE TONYINA

Per 15:16 , ,

 Hola a tothom!! Ja tenim una nova recepta! Aquest cop, d'aquelles molt ràpides i fàcils i que donen molt bon resultat! Unes mini-quiches de tonyina i ceba


Per a les bases, hem comprat massa brisa ja preparada. El que fem és tallar-la en una quadrícula.


I cada quadradet el posem en una de les porcions individuals del nostre motlle Lékué (que va molt molt bé, no s'enganxa gens!).


Ho fem doblegant les puntes cap endins.


Ara ja podem preparar el farcit. Primer de tot batem un ou amb una mica de sal. 


Posem a coure una ceba tendra tallada petita en una paella amb una mica d'oli.


A l'ou, hi afegim 200mL de crema de llet, 3 llaunes de tonyina (de les petites) i la ceba cuita.


100 o 120 g de formatge emmental ratllat i ho remenem tot bé.  


Finalment, anem omplint cada cassoleta amb la barreja. 


Les posem al forn durant 12 minuts a 180º, a dalt i baix. 


I ja ho tenim! Una recepta fàcil i boníssima!
I ja ho sabeu...el gust és nostre!

També et pot interessar

0 comentarios