PASTA DE FULL SALADA
Hola a tothom! Avui us ensenyem un parell d'idees per a la pasta de full. Ja vau veure les roses que vam fer per Sant Jordi, i amb la pasta que ens va sobrar, vam fer unes mini napolitanes de formatge i pernil, i uns bastonets salats.
Per a les napolitanes, tallem la pasta de full a rectangles i les pintem amb mantega fosa.
A sobre de cada una, hi posem un tall de pernil dolç i un de formatge (tipus Havarti).
Les pleguem intentant tancar bé els extrems perquè no se'ns obrin gaire al forn.
Finalment, hi posem una mica més de mantega per sobre, i formatge ratllat.
Per als bastonets, tallem la pasta a tires.
A sobre de la meitat de les tires hi posem paté, orenga i una mica de pebre vermell dolç.
Les tapem amb la resta de tires.
Les posem a la plata del forn cargolant-les un parell de cops. Les pintem amb mantega i hi espolsem una mica més d'orenga i de pebre vermell per sobre.
Uns deu minuts de forn per a les napolitanes, i 5 per als bastonets (però ja ho sabeu, aneu mirant, que cada forn és diferent)...i ja ho tenim!!
Fàcil i boníssim per picar en qualsevol moment del dia!
I ja ho sabeu...el gust és nostre!
0 comentarios