MOUSSE DE CARBASSÓ
Hola a tothom! Avui us ensenyem la recepta de mousse de carbassó, que alguns de vosaltres ens heu demanat! És un plat d'aquells fàcils de fer i que queda molt bo!
Primer de tot fem una base de sofregit de ceba. Tallem 2 cebes grosses a daus i les fregim a foc lent en una paella amb oli d'oliva.
Mentrestant rentem i tallem 3 carbassons (en guardem una punta per fer la decoració) i els fem coure durant 6 o 7 minuts al microones. Després, els afegim a la paella amb la ceba, ho salem tot i ho deixem coure.
Un cop cuit, ho posem en un bol amb 2 ous, un pot de crema de llet (200mL) i una mica de sal i pebre. Triturem la barreja amb la batedora fins que quedi una massa fina.
Ara tallem a rodanxes molt primes el tros de carbassó que havíem guardat i el fem coure també al microones durant 4 o 5 minuts (només perquè quedin a mig fer) amb una mica d'oli i sal.
Ara untem un motlle de silicona quadrat amb oli i hi espolsem farina de galeta. Cobrim tota la base amb el carbassó tallat a rodanxes i hi aboquem la massa al damunt.
Allisem la massa i ho posem al forn a coure al bany maria durant almenys mitja hora (a partir de llavors punxeu i mireu si la mousse està cuita).
Deixeu-la refredar, traieu-la del motlle i...ja està!
Nosaltres hi hem posat maionesa per sobre i una mica més per acompanyar. Boníssim!
I ja ho sabeu...el gust és nostre!
0 comentarios