SALMOREJO DE CIRERES
Hola a tothom!! Continuem amb una recepta fresqueta per a aquests dies de tanta calor: un salmorejo de cireres boníssim!
Farem servir la batedora de got. Hi posem 6 o 7 tomàquets tallats (no cal pelar-los ni treure les llavors perquè després l'haurem de colar, ja que també hi haurà les pells de les cireres) i mig gra d'all.
Els triturem bé i hi posem 300 o 350g de cireres sense l'os (podeu modificar les proporcions al vostre gust).
Ara hi posem sal, una mica de pebre, un bon raig d'oli d'oliva verge extra i mitja barra de pa (de quart) seca i sense crosta i una mica remullada amb aigua.
Ho triturem tot un altre cop, ho tastem per modificar de sal i pebre i passem la crema pel colador xinès.
I ja ho tenim! Una recepta fàcil i una variació original del salmorejo clàssic.
Per servir-lo l'hem posat en gots individuals, amb una mica d'ou dur ratllat i una cirera.
I ja ho sabeu...el gust és nostre!
0 comentarios