ESCALIVADA
Hola!! Avui, una recepta fàcil i curta, però indispensable! Una bona escalivada, que tant ve de gust ara a l'estiu!
És molt senzill. Nosaltres, en aquesta ocasió, hem escalivat només pebrots i albergínies, però també podeu posar-hi ceba. Els posem en una plata de forn, nets i humits i els fem coure a 160º. Comencem per 20 minuts, els girem i els deixem coure 20 minuts més. Llavors els mireu i els aneu girant en cas que veieu que queda algun costat més dur.
Els traurem del forn quan tinguin aquest aspecte i ja estiguin tous per totes bandes. Ho deixem refredar.
Llavors ho pelem tot i en fem tires d'un dit d'ample, i ja tenim l'escalivada! L'amanim bé amb un bon raig d'oli d'oliva verge extra i una mica de sal i pebre...i ja està!
Boníssima com a acompanyament de qualsevol carn o peix, per menjar amb una torrada, amb tonyina, amb formatge de cabra...
I ja ho sabeu...el gust és nostre!
0 comentarios