NUGGETS AMB SALSA DE MEL I MOSTASSA
Hola a tots!! Avui us ensenyem una recepta ideal per a qualsevol àpat i que agrada a gairebé tothom! Uns nuggets de pollastre amb salsa de mel i mostassa.
Comencem preparant el pollastre. Nosaltres hem fet 4 pits de pollastre per a 6 o 7 persones. Els tallem a daus i els posem a la picadora.
Hi posem sal i pebre i dues cullerades de formatge cremós (tipus Philadelphia).
També hi posem dues llesques de pa de motlle remullades amb llet i ho anem aixafant tot.
Ara hi posem dues cullerades de farina i una cullerada d'ou batut (la resta de l'ou la farem servir per arrebossar).
Ara fem una barreja de farina de galeta i formatge parmesà ratllat amb una mica de sal, pebre i orenga en pols. I preparem els 3 passos per a l'arrebossat: farina blanca, ou i la nostra barreja de farina de galeta.
Fem porcions petites de la massa de pollastre i les enfarinem. Després, els donem forma rodona i plana.
Ara les passem per ou.
I les arrebossem amb la barreja.
Les anem posant en una safata, llestes per fregir.
Les fregim en una paella amb força oli ben calent i, un cop fetes, les posem en paper absorbent per eliminar-ne l'excés.
I ja els tenim a punt!
Ara només queda fer la salsa: fem una maionesa casolana i, un cop feta, hi afegim una cullerada de mostassa i una de mel (varieu les proporcions al vostre gust).
I, ara sí, ja tenim els nostres nuggets casolans a punt per sucar i menjar!
I ja ho sabeu...el gust és nostre!
0 comentarios