HAMBURGUESES DE 4 CAPES

Per 12:53 ,

Hola a tots! Hem estat uns dies enfeinats amb exàmens però ja tornem a estar actius!
Avui us ensenyem les hamburgueses especials que ens vam fer ahir per dinar:



Les hamburgueses tenien 4 capes:

1. La base, l'hamburguesa feta a la paella amb molt poc oli.

2. Una capa de tomàquet natural tallat a rodanxes (un truc, vam posar una mica de formatge ratllat entre l'hamburguesa i el tomàquet perquè s'enganxi i no rellisqui al tallar-ho i sigui més còmode de menjar).


3. Una capa de puré de patata casolà (bullim les patates i després les aixafem bé amb una forquilla i una mica de mantega per lligar-ho bé). Com sabeu, ens encanta la ceba, i en aquesta recepta la vam fer caramelitzada i barrejada amb el puré...queda boníssim!


 4. Una capa de formatge. Nosaltres vam fer servir mozzarela, que es desfà molt bé al forn.


I ja està! Una estoneta al forn perquè es fongui el formatge i...a menjar!!
El gust és nostre.



També et pot interessar

0 comentarios