QUICHE DE CEBA I BRIE
Ja tornem a ser aquí! I us ensenyem el nostre sopar d'ahir: una quiche una mica personalitzada:
Ingredients
- Una massa brisa
- 2 ous
- 250 ml de crema de llet
- Formatge brie
- 200 g de formatge ratllat (podeu triar la variant que us agradi més, que es fongui bé)
- Un paquet de tacos de bacon
- 1 ceba grossa
Elaboració
El primer pas és fregir la ceba. Ja anireu veient que la ceba és vital per nosaltres, ens encanta!
En un bol, barregem les ous batuts, la crema de llet, el bacó (prèviament fregit), el formatge ratllat, el brie a trossets i la ceba. Ho barregem tot bé.
Posem la massa en un motlle rodó i baix, nosaltres dobleguem les vores perquè quedi cruixent. Punxeu bé la base perquè després no s'infli al forn.
Aboquem la barreja sobre la massa de forma uniforme i ho posem al forn, a 180º durant 20 minuts aproximadament. La punxem per veure si està cuita.
I ja ho tenim! La quiche és un plat fàcil que permet fer moltes variacions al vostre gust. La clàssica es fa només amb el bacó i el formatge ratllat, però nosaltres ja l'hem provat d'escalivada i formatge de cabra o de porro i salmó...boníssimes!
El gust és nostre.
0 comentarios