CREMA CATALANA

Per 15:28 ,

Ja tornem a ser aquí amb la nostra segona entrada, la crema catalana. Són unes postres que ens encanten i fàcils de fer, així que mai deixem passar gaire temps sense fer-ne!
Tornem a fer una recepta tradicional, però que té diverses maneres de fer-se. La que us ensenyem és fàcil i queda molt molt bona.

Ingredients

4 rovells d’ou
250 g de sucre
1 l de llet
1 llimona
1 tronc de canyella
4 cullerades soperes i rases de Maizena

Elaboració

Posem els 4 rovells en un bol i els batem amb energia (potser us semblarà que no serveix de res, però va molt bé per evitar grumolls).

Anem incorporant el sucre, a poc a poc, remenant bé fins que ens quedi una massa blanquinosa i espumosa amb força volum.

Del litre de llet, en separem un got on afegim la maizena, remenant molt bé (sobretot, comproveu que no queda cap boleta de farina, que després fan grumolls).


Anem afegint la resta de llet a la massa del sucre, remenant bé fins que quedi tot ben barrejat.

Ho posem en una cassola, a foc lent. Hi afegim el tronc de canyella i la pell de la llimona i anem remenant de tant en tant perquè agafi bé l’aroma.



Esperem que comenci a bullir, i quan faci les primeres bombolletes hi tirem la maizena i remenem fins que quedi més espessa.


La repartim en recipients individuals i la deixem refredar del tot (amb una estona de nevera encara queda més bona). 



I ja ho teniu! Animeu-vos a provar-la!
El gust és nostre. 

També et pot interessar

0 comentarios