AMANIDA D'ESTIU

Per 16:54 , , ,

Hola a tots!! Avui us proposem un altre plat fresc, una amanida boníssima! Amb patata, alvocat, tomàquetcranc i ou dur.


El primer que fem és posar a bullir la patata (amb pell) fins que la punxem i sigui tova per dins però sense que arribi a desfer-se. Per una altra banda posem a bullir l'ou, durant uns 15 minuts. 
Fem una maionesa espessa i la posem a la base del plat. 


Un cop cuita la patata (i freda) la tallem a rodanxes i, amb l'ajuda d'una anella per servir (si en teniu), la tallem a la mida i la posem sobre la maionesa.


A sobre, hi posem una mica de maionesa, una capa d'alvocat, i una mica més de maionesa.


Llavors pelem, tallem a daus petits i amanim un tomàquet amb sal, oli d'oliva i una mica de pebre. En posem una bona capa sobre l'alvocat. 


La següent capa és la de cranc. Tallem les barretes de cranc i també les amanim amb una mica d'oli i sal. El posem al damunt del tomàquet.


Ara només falta posar-hi una bona capa de maionesa que tapi el cranc, i ratllar-hi l'ou dur per sobre.


Traiem les anelles...i ja tenim la nostra amanida servida d'una manera original! Queda molt bé perquè s'hi veuen totes les capes de colors.






Però si voleu ser pràctics, també podeu tallar-ho tot a trossos i barrejar-ho en un bol amb la maionesa, i teniu una amanida ràpida i boníssima (nosaltres ho vam fer amb tot el que ens va sobrar de cada ingredient).
I ja ho sabeu...el gust és nostre!

També et pot interessar

0 comentarios