CRESTES DE TONYINA

Per 15:47 , ,


Hola de nou!! Avui, una recepta clàssica però amb alguns tocs personals: unes crestes de tonyina, ceba i tomàquet. 


El primer que farem és posar a fer, d'una banda, el tomàquet (una llauna de 400g de tomàquet triturat natural) en una paella amb una mica d'oli, un bon polsim de sucre i una mica de sal. Per una altra banda, tallem 4 cebes a tires i també les posem a fregir a foc lent amb oli d'oliva i una mica de sal.


Quan la ceba ja sigui cuita i tingui una mica de color, hi posem unes gotes de vinagre de mòdena (millor si és amb textura de crema) i una culleradeta de sucre. Es tracta de caramel·litzar una mica la ceba però no tant com altres vegades, només per donar-li un toc dolç. 


Llavors, en un bol, hi posem 8 llaunes petites de tonyina (penseu que les quantitats són per fer 2 paquets d'"obleas", o sigui 32). Hi afegim el tomàquet fregit, que us ha de quedar força fosc i espès.


Hi afegim també la ceba.  


I l'últim ingredient és 1 pebrot vermell, que pelem, tallem a tires petites i el fregim amb poc oli.  


Amb la barreja, farcim la massa, tanquem bé les crestes i aixafem les vores amb una forquilla. 


Finalment, les untem bé amb un ou batut, i hi posem una mica de pebre a sobre.  


Entre 10 i 12 minuts al forn, a 190º...i ja les tindrem!


Ja veieu que no tenen cap secret, són les crestes clàssiques però amb uns petits tocs que les fan boníssimes!!

Ah, i no us preocupeu si us sobra una mica de pasta...nosaltres l'hem fet servir per untar en torradetes!


I ja ho sabeu...el gust és nostre! 

També et pot interessar

1 comentarios

  1. Mmmmm......m'encanten les crestes!!! Quin goig que fan les vostres!!!!
    Salut!!!!
    Olga

    ResponElimina