RIGATONI ALL'AMATRICIANA
Hola a tots! Avui una recepta italiana! Perquè és noti la nostra estada a Roma de fa uns dies. Rigatoni all'amatriciana...una pasta amb un punt picant, boníssima!
Primer de tot tallem un parell de tires de panxeta a trossets, les fregim en una paella amb oli i les reservem.
Per una altra banda, posem a hidratar el preparat, que vam comprar a Itàlia però que segurament trobareu en supermercats d'aquí. En posem una culleradeta per persona (o menys, si no us agrada massa picant) en un pot amb aigua calenta. Després ho colem i ho cuinem durant uns minuts amb oli d'oliva.
Ara, a la mateixa paella que hem fregit la panxeta, hi fregim el tomàquet natural triturat, amb una mica de sucre i sal.
Quan el tinguem fet hi afegim les tires de panxeta i el preparat d'amatriciana.
Finalment, bullim la pasta (la que us agradi més, amb espaguetis també queda molt bé).
I hi barregem la salsa. També podeu acompanyar-ho amb un bon formatge ratllat.
Animeu-vos a buscar aquest preparat i a tastar aquesta recepta italiana boníssima!!
I ja ho sabeu...el gust és nostre!
0 comentarios