RAP A LA PETARRELLADA

Per 19:41 ,

Hola a tots!! Avui us proposem una recepta tradicional empordanesa: rap a la petarrellada (o a la "repetellada", com en diuen allà). 


És una recepta fàcil i boníssima. 
Es posen tots els ingredients en una cassola, en fred. Primer el rap amb una mica de sal.



Després un pebrot verd tallat petit, 5 o 6 grans d'all i julivert picats.


Hi afegim una tasseta d'aigua i mitja d'oli d'oliva.


I una cullerada de salsa de tomàquet (poca, per donar-li color).



Llavors ja podem posar-ho al foc, 15 minuts a foc ràpid.


Finalment, s'hi poden afegir cloïsses o musclos. Les obrim al vapor i les afegim a la cassola. 


I ja ho tenim! Ja veieu que és un plat tradicional però que no té gaire complicació.  



I ja ho sabeu...el gust és nostre!

També et pot interessar

0 comentarios