RISOTTO DE GAMBES I ESCAMARLANS

Per 13:55 ,

Bon dia a tothom! Ja tornem a ser aquí, avui us ensenyem un risotto de gambes i escamarlans boníssim!


Posem a sofregir un parell de cebes. Mentrestant netegem les gambes i els escamarlans i els enrossim a la mateixa cassola.


Els reservem i deixem torrar una mica més la ceba. Llavors hi afegim l'arròs (la quantitat que necessiteu, nosaltres en vam fer per 6) i ho deixem uns minuts, remenant, perquè s'impregni bé del sofregit. Ho deixem fins que els grans d'arròs siguin transparents pel voltant. 



Llavors hi afegim un got de vi blanc, i ho deixem coure uns 5 minuts, remenant de tant en tant, perquè s'evapori l'alcohol.



Hi anem afegint caldo de peix per coure l'arròs, però no tot de cop. Anem afegint líquid cada vegada que veiem que va quedant sec i sempre remenant perquè ens quedi cremós. A mitja cocció he afegim les gambes, pelades i tallades en 2 o 3 trossos. 
Finalment, quan l'arròs estigui cuit (veureu que triga més que de la manera tradicional) hi afegim un raig de crema de llet i els escamarlans perquè s'acabin de coure. 



Per servir-lo, nosaltres vam optar per unes anelles d'emplatar, amb un escamarlà a sobre de cada un. 



És un risotto diferent i realment boníssim! Recordeu que podeu afegir-hi parmesà, però ens va agradar tant el gust de les gambes i els escamarlans que vam decidir no posar-ne!
I ja ho sabeu...el gust és nostre. 

També et pot interessar

1 comentarios