FIDEUS JAPONESOS AMB BOLETS, CARBASSA I POLLASTRE
Hola de nou! Us agrada la cuina japonesa? Doncs avui us ensenyem una recepta feta al wok de fideus japonesos amb bolets, pollastre i carbassa.
El primer que fem es fregir una mica el pollastre, amb poc oli i una mica de sal i pebre.
El reservem i, al mateix wok, hi posem una ceba grossa tallada petita (però sense picar massa, que es noti) i la deixem uns minuts perquè s'estovi.
Llavors hi afegim un quart de carbassa (varieu les quantitats al vostre gust) tallada a trossets.
Ara ja podem rentar i tallar els bolets. D'una banda, hi posem un grapat de camagrocs.
I de l'altra, hem triat un assortiment de bolets on hi ha xampinyons, shitake, shiimeji blanc i marro.
Els tallem petits i també els afegim al wok.
Ho salem i ho deixem coure, amb el foc fort i remenant, durant uns 5 minuts i hi afegim el pollastre que teniem reservat.
Ara només hem de fer els fideus. N'hem triat uns de pèsols i faves que podeu trobar al supermercat.
Només hem de posar aigua a escalfar fins que bulli, llavors apaguem el foc i hi posem els difeus en remull durant 5 minuts.
Els escorrem i els afegim al wok, amb la barreja de bolets, carbassa i pollastre. Nosaltres els tallem una mica per poder remenar millor i que quedin tots els gustos integrats.
I ja ho tenim!! És un plat boníssim! La carbassa li dóna un toc dolç que combina molt bé amb els bolets i el pollastre.
Animeu-vos a tastar aquests fideus, esperem que us agradin!
I ja ho sabeu...el gust és nostre.
0 comentarios