CREMA DE BOLETS I GAMBES

Per 16:06 , , , ,

Hola de nou! Avui us proposem una altra crema, més gustosa i potent, de bolets i gambes! Realment molt bona!!


Per començar, tallem els caps de les gambes (nosaltres les hem comprat congelades, i les deixem descongelar una mica abans de començar, però no del tot que així seran més fàcils de manipular). Els sofregim a la cassola amb una mica d'oli calent, perquè deixin anar el gust. 


Retirem els caps i ara sofregim les gambes pelades, que també reservem. 


A la mateixa cassola, amb l'oli que té tot el gust de les gambes, hi sofregim una ceba tallada petita. 


Quan sigui mig cuita, hi afegim 300g de xampinyons nets i tallats també a daus petits. 


Mentre es van fent, rentem i tallem uns 100g de camagrocs i també els afegim a la cassola, remenant bé. 


Al cap d'uns 5 minuts, hi afegim uns quants ceps (secs) i ho tornem a remenar bé, que es barregin bé els gustos.  


Ara hi afegim una patata tallada a daus (recordeu, millor trencada al final del tall). 


Ho cobrim amb aigua calenta, hi posem sal i ho deixem coure uns 15 o 20 minuts.


Quan ha passat el temps i està tot cuit, hi afegim la majoria de les gambes (guardeu-ne per guarnir el plat) i el suc que hagin deixat anar els caps. Ho deixem coure 2 o 3 minuts més i ho deixem refredar una mica. 


Mentrestant passem per la paella els camagrocs que hem guardat (per posar-ne una mica al centre de cada plat) i marquem les gambes que també posarem per sobre la crema. 


Finalment, triturem la crema a la batedora de vas (o la que tingueu, però queda més fina així). 


I ja ho tenim! Per sobre hi posem els camagrocs i les gambes i un raig d'un oli de bolets. 
Animeu-vos a provar-la, és una crema consistent i boníssima, ideal per aprofitar la temporada de bolets!
I ja ho sabeu...el gust és nostre. 

També et pot interessar

1 comentarios

  1. Sobre la crema de bolets i gambes, quines són les quantitats? Per a quantes persones?

    Gràcies

    ResponElimina