PATATES GRATINADES FARCIDES DE BOLETS
Hola de nou! Avui, unes patates farcides de bolets amb formatge gratinat. Boníssim!
Primer de tot, rentem les patates i les posem a bullir senceres i amb pell, en aigua amb una mica de sal.
Mentrestant, en una paella amb oli calent, sofregim un parell de cebes tallades petites.
Al cap d'una mica, quan la ceba ja sigui tova, hi afegim els xampinyons també tallats petits (més o menys, hem de tenir el doble de xampinyons que de ceba).
Mentre això es va fent, tallem petits la resta de bolets (podeu triar els que us agradin més). Nosaltres hi hem posat shimeji blanc i marró, un bolet japonès que trobareu als supermercats). Els afegim a la paella, ho salem tot, i ho deixem uns 5 minuts més.
Un cop les patates siguin cuites (punxeu-les per comprovar-ho), les obrim per la meitat i les deixem refredar una mica, per després poder-les buidar amb l'ajuda d'una cullereta. Deixeu una capa gruixuda per evitar que es trenquin.
La patata que hem tret, la posem en un bol, amb oli d'oliva i sal, i l'aixafem amb una forquilla per fer un puré.
Llavors hi afegim la barreja de ceba i bolets,
Omplim les patates amb la barreja i les cobrim amb formatge ratllat (nosaltres hi posem emmental, que va molt bé per gratinar i és molt gustós).
Les posem al forn uns minuts...i ja ho tenim!
Una recepta molt bona! Que tant serveix com a plat principal com d'acompanyament.
I ja ho sabeu...el gust és nostre!
0 comentarios