PASTÍS DE PASTANAGA
Bon dissabte a tothom!! Avui us proposem una nova recepta dolça: un pastís de pastanaga amb crema de formatge, boníssim!!
Comencem posant en un bol 200g de sucre morè i 100ml d'oli d'oliva suau i ho batem per barrejar-los bé.
Després hi anem incorporant, un per un, 3 ous i ho seguim batent.
Llavors hi incorporem 200g de farina, a poc a poc, i 1 sobre de llevat.
Hi posem una culleradeta de vainilla líquida, una de canyella en pols i la pell de mitja llimona ratllada.
Ara ja podem posar-hi 300g de pastanaga ratllada (nosaltres fem servir el forat gros, però podeu picar-la més).
Posem la massa en un motlle prèviament untat amb oli o mantega (podeu fer-lo rodó o amb la forma que us vagi millor) i ho deixem coure uns 30 minuts a 180º.
Per fer la crema de formatge posem en un bol 200g de formatge per untar (nosaltres hem fet servir Philadelphia), 100g de mantega (en textura pomada) i 100g de sucre llustre.
Ho remenem bé fins que ens quedi una crema homogènia i hi afegim una mica de vainilla líquida.
Un cop traiem el pastís del forn, el deixem refredar per poder-lo tallar.
Podeu optar per posar la crema a sobre, però nosaltres preferim fer-hi capes a dins (i és més còmode de menjar). Així doncs, fem dos talls (o un, com vulgueu).
Hi posem una capa de crema de formatge a cada una.
Ho tapem...i ja el tenim!
Animeu-vos a fer-lo! És una combinació boníssima!
I ja ho sabeu...el gust és nostre.
0 comentarios