PASTISSETS AMB COBERTURA

Per 20:20 ,

Hola de nou! Avui toca una altra recepta dolça, uns pastissets boníssims de pa de pessic amb cobertura de crema de formatge i xocolata!



La massa del pa de pessic la fem com la de la recepta que vam fer al blog de coca de cireres i nous. Primer batem 300g de sucre, 200g de formatge cremós (Philadelphia) i 25g de mantega en textura pomada.


Hi afegirem una mica de vainilla líquida. 



I 4 ous, un per un i sense parar de batre a cada incorporació. 



Llavors hi afegim 315g de farina i una culleradeta i mitja de llevat, a poc a poc i batent.



Ara ja fem alguna variació en la massa, afegint-hi 2 culleradetes de canyella.



Finalment, ja podem posar la massa a coure, i ho fem en motlles individuals de magdalena (podeu variar la forma amb els que tingueu). Ho fem coure durant 15 minuts a 180º.



Un cop cuits, els deixem refredar una mica i els traurem del motlle. 



Ara preparem la crema de formatge, com ja us hem ensenyat altres vegades: barregem formatge Philadelphia (també podeu fer-ho amb mascarpone, o barrejant els dos tipus) amb sucre llustre fins que ens quedi una crema fina i dolça. 



Ara posem una cobertura de crema a sobre de cada pastisset.



I ja podem banyar-los en xocolata. Ho hem fet fonent un paquet de xocolata blanca i un de xocolata negra, per separat, i posant-les en un bol per poder-hi sucar els pastissets un cop s'ha refredat una mica. 



Els deixem en una safata i els posem a la nevera durant uns minuts, fins que veieu que la xocolata va quedant mat i endurida. 





I ja ho tenim!! És una recepta que va bé per esmorzar, per berenar, per postres o per picar en qualsevol moment del dia!



Esperem que us agradi!
I ja ho sabeu...el gust és nostre!

També et pot interessar

0 comentarios