CREMA DE COLIFLOR I AMETLLA
Hola a tots!! Avui, una altra crema boníssima i fàcil de fer! De coliflor i ametlla!
Per començar, posem a sofregir a l'olla un porro tallat petit.
Quan ja estigui tou i una mica torrat, hi afegim una coliflor, separant les branques, i ho remenem bé.
Al cap d'uns minuts, hi afegim un litre de llet, sal i una mica de pebre.
I uns 200g d'ametlla crua en pols (o senceres, el que tingueu) i ho deixem coure durant uns 20 minuts, fins que la coliflor sigui ben cuita. Poseu el foc ben baix, i aneu vigilant la cassola, ja que la llet puja quan bull, i podria vessar.
Quan ja l'hem retirat del foc, hi posem un polsim de comí i la deixem refredar una mica.
Ara només queda triturar bé la crema i rectificar-la de sal.
Per servir-la, nosaltres hem fet uns crostonets de pa. Hem tallat un parell de llesques a quadradets i els hem torrat amb una mica d'oli en una paella.
I encara un toc final que hi queda boníssim: una vinagreta de mel (oli d'oliva verge extra, crema de vinagre de mòdena i mel). En posem unes gotes per sobre i veureu que combina perfectament!
Esperem que us agradi!
I ja ho sabeu...el gust és nostre!
0 comentarios