BUNYOLS
Hola de nou a tots! Ja tornem a ser aquí amb una nova recepta!! Us ensenyem els nostres primers bunyols! És una recepta molt fàcil i la veritat és que van quedar boníssims!
Comencem posant un pot al foc amb 250mL d'aigua i 100g de mantega i deixem que es vagi desfent. Hi afegim 3 cullerades soperes de sucre i ho anem remenant fins que quedi tot integrat, sense que arribi a bullir.
Apaguem el foc i hi afegim 150g de farina barrejats amb una cullerada petita de llevat.
Ho remenem bé, amb paciència perquè es vagin desfent els grumolls, fins que quedi una pasta homogènia.
Llavors tornem a encendre el foc perquè la pasta cogui una mica, només uns minuts, fins que veieu que es desenganxa de les parets.
Llavors posem la pasta en un bol i la deixem refredar una mica. Hi anem afegint 4 ous, però un per un, remenant bé cada vegada.
Finalment, nosaltres hi hem posat una mica de vainilla líquida i una mica de nou moscada (però podeu aromatitzar-los com us agradi).
Ara ja podem coure'ls. Ho fem fregint-los en una olla amb força oli ben calent, deixant caure les boles de pasta amb l'ajuda de dues culleretes.
Quan estiguin fets, els traiem del foc i els posem de seguida en un bol amb sucre, arrebossant-los bé.
Els deixem refredar...i ja està!! Ja tenim uns bunyols boníssims!
I ja ho sabeu...el gust és nostre!
0 comentarios