PASTISSETS DE LLIMONA

Per 15:08 , ,

Hola!! Bon inici de setmana a tothom!! Avui us ensenyem una recepta que vam descobrir a Directo al paladar i ens va encantar (a nosaltres i a tothom que l'ha tastat!). Uns pastissets de llimona refrescants i boníssims!


Comencem preparant la base del pastís. En un bol, barregem 225g de farina, 70g de sucre moreno i 150g de mantega tallada a daus i a temperatura ambient. 


Ho anem barrejant tot amb les mans fins que ens quedi una massa compacta.


Aixafem la barreja a la base d'un motlle quadrat i la posem al forn durant 15 minuts.


Per preparar la crema de llimona, comencem batent 3 ous.


Hi afegim 70g de sucre i ho barregem bé. 


També hi posem 180mL de suc de llimona i la pell ratllada d'una llimona. Si voleu, hi podeu afegir una mica de colorant alimentari groc, perquè quedi un color més intens.


Per una altra banda, desfem 180g de xocolata blanca en un pot a foc molt baix, vigilant que no es cremi (nosaltres anem apartant el pot del foc) o també podeu fer-ho al microones. 


Ara fem coure la barreja dels ous fins que quedi una mica espessa (just quan faci les primeres bombolletes), i la barregem amb la xocolata blanca. 


Finalment, avoquem la barreja sobre la base que ja hem tret del forn, ho deixem refredar una mica i després el deixem a la nevera durant unes 4 hores. 


I ja està! El tallem a porcions quadrades i el servim! 
I ja ho sabeu...el gust és nostre!

També et pot interessar

0 comentarios