AMANIDA DE PASTA AMB FORMATGE DE CABRA I TOMÀQUETS SECS
Hola de nou! Avui us proposem una recepta que ens va ensenyar una amiga, és senzilla però original i molt bona! Una amanida de pasta amb formatge de cabra, olives negres i tomàquet.
El primer que fem és posar a hidratar els tomàquets secs, que han d'estar en remull durant uns 15 minuts.
Mentrestant bullim la pasta (nosaltres hem triat llaços de colors) i tallem uns quants tomàquets frescos (en posem de tots dos tipus).
També tallem les olives negres.
Llavors pelem i aixafem el formatge de cabra amb oli d'oliva verge extra.
I l'afegim a l'amanida, remenant-ho tot bé perquè es barregin els gustos.
Ara només falta tallar els tomàquets hidratats (primer els escorrem bé) i també els hi afegim.
I ja ho tenim!
Ja veieu que és molt fàcil però és una manera diferent de fer la típica amanida de pasta.
I ja ho sabeu...el gust és nostre!
0 comentarios