BRAVES AMB SALSA VERDA

Per 16:50 , ,

Bon dissabte a tothom!! Avui us proposem una tapa de les de sempre però amb un toc original! Vam agafar la idea d'un restaurant...i queda molt bo! Són unes patates braves amb una salsa verda d'alfàbrega i julivert. 



És molt fàcil: primer de tot pelem les patates, les rentem i les tallem a daus.


Les fregim en oli ben calent fins que quedin torradetes i toves per dins.


Quan les traiem, les posem primer sobre paper absorvent per treure'n l'excés d'oli. 


Ara ja podem fer la salsa verda. Es tracta de fer una maionesa però amb alguns ingredients més. 
En un pot alt, hi posem unes quantes fulles d'alfàbrega i unes quantes de julivert, que ens quedi tota la base ben plena. 


Llavors hi afegim un ou, mig gra d'all, 3 dits d'oli (poseu-ne una part d'oli doliva verge extra i la resta d'oli d'oliva suau), i una mica de sal i pebre. 
Hi posem la batedora i comencem a batre, primer sense moure-la i després pujant a poc a poc, fins que ens quedi una maionesa ben lligada (si no queda prou espessa, aneu-hi afegint oli a poc a poc movent la batedora amunt i avall).


Ara només falta servir-ho com més us agradi!
Nosaltres les hem posat en un plat, amb la salsa al mig i unes fulles de julivert per decorar.


Doncs aquí teniu una recepta clàssica però amb un toc diferent. 
I ja ho sabeu...el gust és nostre!

També et pot interessar

0 comentarios