CARPACCIO DE TOMÀQUET AMB FORMATGE I MICROVEGETALS

Per 19:38 , , , ,

Hola a tothom! Us ensenyem la nova recepta, un carpaccio de tomàquet amb formatge de cabra aromatitzat


Però, sobretot, us us volem explicar un nou descobriment que hem fet servir en aquesta recepta. Es tracta d'un nou producte de Lékué, l'Herbstick. Es tracta d'un motlle cilíndric que serveix per fer preparats a base d'herbes per acompanyar qualsevol plat! La base és l'oli o la mantega, i per aromatitzar-ho es poden fer moltes combinacions. 

A més, hem pogut experimentar amb els microvegetals de Koppert Cress, una gran varietat d'herbes fresques amb diferents gustos i matisos.


En aquest cas, nosaltres hem fet servir el Sisho Purple, que té un gust que recorda al comí, i el Rock Chives, amb gust d'all suau. A més, hi hem afegit alfàbrega fresca. 
El primer que hem fet és picar totes les herbes:



Ara tocaria barrejar les herbes amb l'oli o la mantega, però hem volgut experimentar encara més i hi hem afegit un altre ingredient. Un formatge de cabra tendre, que pelem i posem en un bol, aixafant-lo amb una forquilla amb un bon raig d'oli doliva verge extra.



Llavors hi afegim les herbes picades.


I ja tenim la nostra barreja per omplir l'Herbstick. El tapem i el posem al congelador. 



La gràcia d'aquest estri és que podem tenir la barreja congelada i utilitzar-la en qualsevol moment de diferents maneres: o bé ratllant sobre el plat, o bé fent-ne servir un tall per utilitzar en salses, o per untar la paella (quan fem el preparat amb oli o mantega). 

Nosaltres hem fet un carpaccio de tomàquet (la variant de tomàquets de pebrot, boníssims! i, a més, molt plens de dins, ideals per tallar prims).


Els hem amanit amb una mica de sal i oli i, el toc final, hi ratllem el nostre preparat de l'Herbstick per sobre!


I aquest n'és el resultat! 


Un plat bo i senzill! I un nou estri de cuina que segur que farem servir molt a partir d'ara! Ja hem fet un nou preparat per a peix que us ensenyarem en properes receptes!
Animeu-vos a comprar-lo, és molt pràctic!
I ja ho sabeu...el gust és nostre. 

També et pot interessar

0 comentarios