TALLARINES AMB SALSA DE SALMÓ I FORMATGE DE CABRA
Hola a tots un altre cop! Avui toca un plat de pasta: unes tallarines amb salmó i formatge de cabra, molt fàcils i molt bones!
El primer que fem és posar la pasta a bullir (nosaltres n'hem fet per a 6 persones, o sigui que adapteu les mesures de la salsa a la quantitat que en feu).
Mentrestant, posem un parell de cullerades de mantega a desfer en una paella i hi afegim un pot de paté de salmó.
Quan estigui ben desfet hi afegim uns 450g de crema de llet i una mica de sal i pebre.
Ho remenem bé.
Llavors hi afegim la pasta que ja haurem colat, i ho remenem bé perquè s'impregni de la salsa.
Finalment, tallem a trossets uns 100g de salmó fumat i un tall de formatge de cabra (de rulo).
Ho remenem una mica i ja ho tenim!
Si us agrada el salmó...us encantarà!
I ja ho sabeu...el gust és nostre.
0 comentarios