PASTÍS DE TRES XOCOLATES

Per 15:45 ,

Hola a tots!! Avui toca una recepta dolça i potent, un pastís de 3 xocolates boníssim!


El primer que fem és triturar un paquet de galetes (tipus Maria) i barrejar-les amb 125g de mantega fosa (al microones), fins que ens quedi una pasta lligada i consistent.


Ho posem sobre la base del motlle que farem servir, aixafant bé la barreja i procurant que ens quedi repartida uniformement. 


Llavors comencem a fer les capes de xocolata. Podeu fer-ho en l'ordre que us convingui però és més pràctic començar per la xocolata blanca, així no haureu de rentar el pot cada vegada. 
Així doncs, posem en un pot a foc baix 150g de xocolata blanca i l'anem remenant fins que es fongui. 


Llavors hi haurem d'afegir la nata i la llet. 
Prèviament, barregeu en un pot 1L de nata per muntar i mig litre de llet sencera. D'aquesta barreja, en farem servir un terç per a cada xocolata (o sigui 500ml). 

Afegim els 500ml a la xocolata blanca i ho remenem tot bé. 
Llavors hi afegim un sobre de quallada en pols i ho remenem sense parar durant uns 7 minuts. 


Un cop passats els minuts, aboquem la barreja sobre la capa de galeta, a poc a poc i repartint-la bé (no us preocupeu perquè sigui líquida, de seguida es torna espessa).


Al mateix pot, fem exactament el mateix amb 150g de xocolata amb llet, però en aquesta capa hi afegim també 50g de sucre. 


Un cop passats els minuts, ho abocarem sobre la capa blanca, que prèviament haurem ratllat amb una forquilla (és perquè després les capes no rellisquin entre elles). 


Finalment, preparem la capa negra, a la qual afegirem 75g de sucre, per ser la menys dolça. 
Abans d'abocar-la també ratllarem la capa anterior.


I ja està! Ara només falta deixar-ho refredar i posar el pastís a la nevera durant unes hores.


Finalment, per decorar-lo, podeu optar per posar-hi sucre glass (o sucre picat i passat pel colador). 


I ratllar-hi xocolata negra per sobre. 


Esperem que us agradi! 
És una recepta fàcil i que dóna lloc a moltes variacions: podeu fer-lo només d'una capa o de dues, servir-ho en recipients individuals i decorar-ho com us agradi més!
I ja ho sabeu...el gust és nostre!

També et pot interessar

1 comentarios

  1. Tentador! Encara que potser no li afegiria sucre a les dues capes del damunt, perquè es noti millor el contrast entre les difrentes xocolates.

    ResponElimina