APERITIU VERD-I-NEGRE

Per 16:37 , ,

Hola a tots!! Avui una recepta una mica diferent, una tapa ideal per portar a algun àpat en grup! En aquest cas, va ser part d'un concurs de tapes! Es tracta d'una truita de patates negra amb una salsa verda d'alfàbrega i julivert. És un plat molt adequat pels de Badalona, ja que són els colors del nostre equip de bàsquet!


Primer de tot batem els ous (almenys 5, depèn de la quantitat de patates que hi poseu, però penseu que ha de quedar una truita ben gruixuda). Nosaltres hi afegim un raig de llet.


Pelem, tallem i rentem les patates i les posem a fregir.



Llavors les traiem i les barregem amb l'ou batut i la llet. Ho remenem tot bé i ho deixem uns minuts. Després hi afegim unes gotes de tinta de sípia (la comprem a La Sirena) i tornem a remenar. Poseu-hi una mica de sal però poca perquè la tinta ja és salada.



Ara ja la podem posar a la paella amb una miqueta d'oli. La deixem coure d'una banda, la girem, i quan sigui cuita (al vostre gust però que quedi ben consistent) la deixem reposar i refredar.


Mentrestant preparem la salsa, que és la mateixa que vam fer per acompanyar unes braves. Rentem unes quantes fulles d'alfàbrega i de julivert i les piquem una mica.



En un pot de batre, hi posem un ou, 3 o 4 dits d'oli d'oliva verge extra, sal, pebre, i les fulles que hem picat.



Ho batem, a poc a poc, fins a obtenir una maionesa espessa.



Ara ja podem tallar la truita. Primer tallem els laterals perquè ens quedi quadrada, i després fem la quadrícula.



Hi posem salsa a sobre, una fulla de julivert...i ja està! 



Un aperitiu vistós i molt bo!
I ja ho sabeu...el gust és nostre!

També et pot interessar

0 comentarios