MACARONS DE FESTUC I XOCOLATA BLANCA
Hola de nou!! Avui us volem ensenyar una nova variació que hem fet amb la nostra recepta de macarons. Aquest cop, de festucs i farcits amb xocolata blanca! La veritat és que és una combinació boníssima!
Heu de seguir la recepta bàsica (batre les clares d'ou) fins que toca afegir la barreja de sucre i ametlla. En aquest cas, enlloc de 50g d'ametlla, n'hi posem la meitat, i l'altra meitat de festucs ben picats (podeu variar les quantitats depenent del gust que preferiu que predomini).
Ho barregem tot bé i ho afegim a les clares batudes, barrejant a poc a poc però procurant que no quedin grumolls.
Ara ja podem preparar les tapes dels macarons (aquest cop hem fet servir un motlle nou, que ajuda a fer totes les tapes de la mateixa mida).
Per al farcit, posem en un pot a foc baix, 150g de xocolata blanca i 100ml de crema de llet. Ho anem remenant fins que es desfaci tot bé.
Amb el foc apagat, hi afegim unes gotes de colorant groc (és opcional) i deixem refredar la crema a la nevera (si és d'un dia per l'altre, millor i tot).
Ara només queda farcir els macarons amb la crema de xocolata blanca i tapar-los.
I ja ho sabeu...el gust és nostre!
I ja ho sabeu...el gust és nostre!
0 comentarios