PASTISSETS DE XOCOLATA BLANCA I PLÀTAN
Hola a tots!! Ja tenim una nova recepta per ensenyar-vos...els pastissets de xocolata blanca i plàtan!! Amb el nou motlle de Lékué queden perfectes, i es poden fer moltes variacions!
Comencem posant a fondre 150g la xocolata blanca amb 150g de mantega en un pot a foc molt baix i sense deixar de remenar.
Mentrestant, batem 4 ous amb 120g de sucre.
Per una altra banda, aixafem un plàtan (podeu deixar trossos més grans o desfer-lo més, segons el que us agradi).
Afegim el plàtan als ous, i també la barreja de xocolata blanca i mantega.
Ho remenem tot bé i hi anem afegint, a poc a poc, 120g de farina.
I ja tenim la massa a punt! Ara ja podem posar-la al nostre motlle (us recomanem els de Lékúe, però si no en teniu cap de porcions individuals, podeu fer-lo en un de gran).
Finalment, posem una rodanxa (ben prima) de plàtan a sobre de cada porció, i posem el motlle al forn (a 180º durant uns 15 minuts màxim).
I ja ho tenim!
Mireu quina bona pinta! Si us agrada el plàtan...us encantarà aquesta combinació!
I ja ho sabeu...el gust és nostre!
0 comentarios