TORRÓ DE NATA AMB NOUS I XOCOLATA BLANCA

Per 17:26 , ,

 Hola a tots! I bones festes!! Avui us ensenyem la recepta d'un torró que hem fet aquests dies, de nata, nous i xocolata blanca, que vam treure de les receptes boníssimes de Nestle Postres.


El primer pas és posar 100ml de nata a escalfar, amb 175g de sucre. 


Ho deixem a foc baix i anem remenant perquè es vagi desfent el sucre i quedi tot integrat.


Llavors hi afegim 75g de xocolata blanca i ho seguim remenant.


Quan tinguem una pasta homogènia, hi posem, a poc a poc, 175g de farina d'ametlla (ametlla picada ben fina).


Ho anem remenant bé, aixafant contra el fons del recipient per evitar que ens hi quedin grumolls.  


L'últim ingredient són les nous, nosaltres n'hi hem posat uns 100g, però podeu posar-ne més. 


Ara ja podem posar la massa al motlle. Nosaltres hem fet servir motlles de plàstic comprats en una botiga d'estris de cuina, però també en podeu fer servir algun de silicona o el que tingueu a casa. 
Sigui com sigui, poseu paper film a sota, perquè sigui més fàcil de manipular després i per poder-lo tapar bé. 


Procureu allisar bé la massa, de manera que tot el motlle quedi ple i no quedin espais buits.  


Ara tapem el torró i el deixem reposar durant un dia a la nevera. 


Es podria deixar així mateix, però si voleu decorar-lo, nosaltres ho hem fet amb xocolata negra intensa. La desfem en un pot a foc lent.


La deixem refredar una mica i la posem en una mànega amb forat ben petit. Llavors podeu decorar-ho com més us agradi, nosaltres ho hem fet amb una quadrícula en diagonal.  


A més, hem banyat en xocolata 3 nous que havíem guardat i les hem posat a sobre. 


Com que nosaltres n'hem fet més d'un, també hem provat de cobrir directament tot el torró, i la veritat és que queda boníssim!  


Podeu acabar-lo com més us agradi! I tindreu un torró boníssim i fàcil de fer!






Encara sou a temps de fer-lo per a aquestes festes!
I ja ho sabeu...el gust és nostre!

També et pot interessar

0 comentarios