CREMA DE XAMPINYONS I CARBASSA
Bon diumenge a tothom! Avui us proposem una altra crema que hem fet de manera improvisada i ha resultat ser boníssima!! De carbassa i xampinyons!
Com sempre, comencem tallant i posant a sofregir una ceba.
Llavors hi afegim uns trossets de carbassa i uns quants xampinyons tallats petits i també els deixem enrossir, així la crema serà més gustosa.
Al cap d'uns minuts, hi afegim la resta de la carbassa (nosaltres n'hem posat mitja en total, que era la que teníem), i els xampinyons (15). Ara poden ser trossos més grans.
Ho remenem bé i hi afegim una patata a trossos, que farà que la crema ens quedi més espessa. Al cap d'uns minuts hi afegim aigua fins a cobrir-ho tot. Hi posem sal i una mica de pebre i la deixem coure uns 20 minuts (també hi podem afegir una patata perquè quedi més espessa).
Llavors només queda passar-hi la batedora fins que ens quedi ben fina, rectificar de sal i pebre...i ja està!!
Ja veieu que ens encanten les cremes en aquesta època de l'any, podeu provar mil combinacions amb el que tingueu a la nevera! Aquesta és ràpida, fàcil i queda molt gustosa...proveu de fer-la!
I ja ho sabeu...el gust és nostre!
0 comentarios