PATATES CARAMEL·LITZADES AMB SUC DE TARONJA
Hola!! Avui us ensenyem una recepta molt fàcil, per fer un acompanyament boníssim!! La vam veure a L'exquisit i ja l'hem fet més d'un cop, agrada a tothom!
Són unes patates caramel·litzades amb suc de taronja.
Només hem de rentar 500g de patates (de les petites) i tallar-les per la meitat.
Les posem a la paella, hi posem unes quantes cullerades de mantega i una mica d'oli i les deixem coure durant uns 20 minuts, fins que quedin una mica torrades i quan les punxem ja siguin més toves.
Llavors hi afegim un got de suc de taronja (una de grossa o dues de petites).
Ho deixem coure fins que el suc s'evapori a la meitat, i hi afegim 3 cullerades de sucre. Quan el suc s'evapori del tot, hi afegim una mica d'aigua i ho deixem coure uns minuts més. Podeu fer el mateix procediment fins que us agradi el punt d'acidesa de les patates.
I ja ho tenim! Un acompanyament boníssim i original!
I ja ho sabeu...el gust és nostre!
0 comentarios